WinkelwagentjeBekijk / wijzig inhoud
Uw winkelmandje is leeg. Laad maar vol.

Bestel nog € 20,00 extra aan artikelen en je bestelling wordt gratis verzonden.

Reviews

Bij Bestelmuziek.nu vinden wij de mening van onze klanten erg belangrijk. Heeft u een aankoop gedaan bij ons? Geef uw beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze webshop naar een nog hoger niveau te tillen. Alvast hartelijk bedankt voor uw waardering!

Beoordelingen
9.5 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 70 klantbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 28-10-2019
Scoreverdeling
Algemeen
 
 
9.3
Service
 
 
9.6
Verzending
 
 
9.5
Zou u ons aanbevelen
 
 
9.7
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 70 van 70

  •  
    uit Urk
    28 oktober 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Bestelling luister cd”
    Snelle levering en goeie service
  •  
    uit Alblasserdam
    11 oktober 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “dik tevreden met de bestellin”
    Ben dik tevreden met de bestelling en een snelle service!
    Bedankt.
  •  
    uit Doornspijk
    19 augustus 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Geweldig!”
    Al meerdere jaren bestellen we onze cd's bij Bestelmuziek.nu! Altijd goede service en snel in huis zodat je er van kan genieten! En met leuke extraatjes erbij, dat het nét even specialer maakt.. Ook leuk om dan weg te geven!
    Zelf had ik niet in de gaten dat er een cd dubbel was besteld, tot ik de stapel bekijk.. Na een mailtje naar de klantenservice een hele leuke verrassing! De cd mochten we houden, maar krijgen zelfs een nieuwe cd opgestuurd die we nog mochten uitkiezen... Als dat geen service is! Een ander gaan we nu blij maken met de dubbele cd.. Voor ons is er sowieso geen andere winkel waar we de cd's halen.. Klasse!
  •  
    uit Amsterdam
    16 augustus 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Daar wordt je vrolijk van!”
    De eerste bestelling.
    Prettige, snelle, website en duidelijk wat er te bestellen valt.
    Dit is waarschijnlijk geen miljoenenbedrijf, maar aan de afhandeling en levering is dat niet te merken. Sterker nog: onze bestelling is naast goed, ook met persoonlijke aandacht en veel vriendelijkheid uitgevoerd. Het beste van twee werelden: persoonlijk & perfect. Da's verfrissend!
  •  
    uit Genemuiden
    13 augustus 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Bestelling supersnel geleverd”
    We wilden graag de CD Synfonia - The Musix meenemen op vakantie en plaatsten de bestelling op een laat moment (2 dagen voor vertrek). Zonder extra contact werd de CD binnen 24 uur geleverd.
    Chapeau om deze snelle levering ook in de zomerperiode te kunnen nakomen.
  •  
    uit Barneveld
    18 juli 2019
    Gemiddelde score: 9.8
    “Top service”
    Vriendelijk en snel in beantwoorden vragen.
    Uitstekende service.
    Mooie cd's ontvangen, waar we met veel plezier naar luisteren!
    Assortiment mag wat uitgebreider.
  •  
    uit HEERDE
    22 mei 2019
    Gemiddelde score: 9.8
    “dhr.”
    Psalmzang met André Nieuwkoop: Dat wordt weer een uurtje genieten van de aloude Psalmen op de nieuwste cd van André Nieuwkoop; opnieuw een schitterend uitgegeven cd van Excellent Recordings...!
  •  
    uit Numansdorp
    22 mei 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Duidelijke emailing!”
    Duidelijke emails zodat je weet wat er verschijnt / is verschenen
  •  
    uit K.
    22 mei 2019
    Gemiddelde score: 8.8
    “Fijne webwinkel”
    Fijne webwinkel met nette verzending!
  •  
    uit Waarde
    22 mei 2019
    Gemiddelde score: 9.0
    “Snelle verzending”
    Veel cd's. Snelle verzending
  •  
    uit Capelle aan den IJssel
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Uitstekend”
    De bestelling die ik heb gedaan keurig afgehandeld.
  •  
    uit Carterton New Zealand
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “A wonderful website with wonderful music.”
    A wonderful website with wonderful music. Even a customer on the other side of the world (further away is not possible) can enjoy the good service and great music. And more importantly, it is music that honour the LORD!
  •  
    uit Ermelo
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 8.0
    “Prima webwinkel”
    Prima webwinkel. Goede afhandeling van bestellingen. Regelmatig nieuwsbrief met nieuwe cd's
  •  
    uit Vlist
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 7.3
    “goed en betrouwbaar”
    goed en betrouwbaar
  •  
    uit Waarde
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 9.3
    “Snelle levering”
    Snelle levering
  •  
    uit Nunspeet
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 9.0
    “Snelle service en goede kwaliteit”
    Top, dat jullie zo snel met de cd's in de markt komen.
    Kan er nog snel nagenoten worden.

    Ga zo door.
  •  
    uit Borssele
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Dik in orde”
    Prachtige website met uitstekende service
  •  
    uit Maartensdijk
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 9.0
    “Snelle en goede servise!”
    Goede service en snelle levering! Heb nog geen negatieve ervaring meegemaakt!
  •  
    uit Wijk en Aalburg
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 8.8
    “Download Jan Luteijn”
    Selectie van CD gedownload. In eerste instantie niet goede link ontvangen. Snel rechtgezet! Prima,Bestelmuziek.
  •  
    uit Rilland
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 9.3
    “"Veel luisterplezier met cd’s van Bestelmuziek"”
    Snelle verzending, goed verpakt en altijd veel luisterplezier met cd’s van Bestelmuziek
  •  
    uit Ede
    21 mei 2019
    Gemiddelde score: 9.5
    “Beoordeling bestelmuziek”
    Hele goede ervaring, duidelijke informatie en bestellen en verzenden gaat super!
  •  
    uit Harlingen
    20 mei 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Goede service”
    Betrouwbare site met goede service en snelle verzending
  •  
    uit Leens
    02 mei 2019
    Gemiddelde score: 9.0
    “Goede service!”
    Voor de eerste keer iets besteld en alleen maar lof!
    Goede service en snelle levering. Ook heel netjes verpakt om beschadiging tegen te gaan.
  •  
    uit Genemuiden
    28 maart 2019
    Gemiddelde score: 9.3
    “Betrouwbare site”
    Dit is betrouwbare site
  •  
    uit Grafhorst
    21 maart 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Top opgelost”
    Er was iets fout gegaan. Nu zat er een leuk extraatje bij de bestelling. Super Service!
  •  
    uit Zierzikzee
    18 maart 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “'Super site'”
    Supermooi cd's en veel keus.
  •  
    uit BERGAMBACHT
    18 maart 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Super mooie cd's en goede service!”
    De cd's die jullie verkopen zijn super mooi! Ook op de service is niks aan te merken. Echt een site om aan te raden.
  •  
    uit BARNEVELD
    18 maart 2019
    Gemiddelde score: 9.5
    “Leuke site en makkelijk webshop”
    Leuke site en makkelijk webshop, je hoeft de deur niet meer uit voor als je wat nodig hebt. Super
  •  
    uit Borssele
    18 maart 2019
    Gemiddelde score: 8.5
    “Super site”
    Supermooie en gemakkelijke site
    Veel keus, mooie acties
  •  
    uit Grijpskerke
    15 maart 2019
    Gemiddelde score: 10.0
    “Perfect!”
    Een webwinkel waar ik altijd mijn cd's koop!
    Al die keren snelle bezorging, en het kaartje wat bij de bestelling zit, maakt 'm:)
    Met een gerust hart cd's bestellen, zeker aanbevolen!
  •  
    uit Ochten
    28 november 2018
    Gemiddelde score: 10.0
    “Goede service”
    Fijne webwinkel! Erg tevreden over de service. Problemen worden vrijwel direct opgelost.
  •  
    uit Groningen
    17 oktober 2018
    Gemiddelde score: 9.5
    “Tevreden!”
    Voor het eerst iets besteld op deze website. Vlotte en plezierige hulp gehad bij het bestellen, toen het invoeren van mijn gegevens niet lukte. De bestelling lag vervolgens ook vlot bij mij op de mat. Al met al dus positieve ervaring.
  •  
    uit Nunspeet
    05 oktober 2018
    Gemiddelde score: 10.0
    “Goed geregeld!”
    Zowel het bestellen van de cd's als het bezorgen is goed geregeld! Bij ons ging één van de cd's na een tijdje haperen, na een berichtje kregen we zelfs zo weer een nieuwe cd opgestuurd.
    Dus ook de service vinden wij goed geregeld!
  •  
    uit Rhenne
    28 mei 2018
    Gemiddelde score: 10.0
    “Fijne webwinkel!!”
    Fijne webwinkel met goede service! Bedankt mensen van Bestelmuziek voor de leuke attentie met de moederdag bestelling!!
  •  
    uit Leiderdorp
    26 februari 2018
    Gemiddelde score: 9.3
    “Heel goede service”
    Heel goede service, snelle levering. Zelfs de actie CD werd nog nagestuurd! Hartelijk dank daarvoor!
  •  
    uit Leusden
    25 januari 2018
    Gemiddelde score: 10.0
    “zeer goede service”
    Duidelijke site, leuke acties en snelle levering.
    Prima ervaring met bestelling.
    Het persoonlijk contact middels mail of kaartje vind ik helemaal top, dankjewel!
  •  
    uit Barneveld
    13 december 2017
    Gemiddelde score: 9.8
    “Hele goede service”
    Een hele goede service, met mooie cd's.
  •  
    uit Nieuw-Lekkerland
    30 november 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Heel goed!!”
    Snelle levering, leuke acties en goed aanbod! Heel leuk om hier je cd's te bestellen! Ga zo door!!
  •  
    uit Geldermalsen
    25 oktober 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Prima service!”
    Prima service, vlotte duidelijke reactie, snelle verzending. Ze doen wat ze beloven!
  •  
    uit Kootwijkerbroek
    14 oktober 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Ga zo door!!”
    Er was iets fout gegaan,hebben het super snel en perfect opgelost!!Ga zo door!!
  •  
    uit Spijkenisse
    11 oktober 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Prima service!”
    Prima adres waar je vriendelijk en snel wordt geholpen.
  •  
    uit Damwald
    17 juli 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “CD DE ZEE”
    is een prachtige CD geworden

    is een aanwinst voor onze huidige collectie

    als je zelf hebt meegezongen is het mooi dat je dat nu ok kunt horen

    alle partijen waren duidelijk hoorbaar
  •  
    uit Uddel
    05 juni 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Perfect!”
    Voor het eerst een bestelling gedaan en ben zeer tevreden. Had per ongeluk 1 verkeerde cd besteld, dus de volgende dag een mailtje gestuurd met de vraag of ze de cd nog konden omruilen voor de goede. Binnen een half uur een positief antwoord! De verzending was snel, cd's zijn zorgvuldig verpakt. Leuk ook dat je vrijwel nooit verzendkosten hoeft te betalen (je zit immers al snel boven 20 euro, en anders is het nog maar 1,95). Jullie zien mij zeker terug!
  •  
    uit Zeewolde
    18 april 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Doen wat er beloofd wordt...”
    Doen wat er beloofd wordt, door de juiste producten op de afgesproken datum te laten afleveren.
  •  
    uit Ederveen
    04 april 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Perfect geholpen”
    Een paar vragen gesteld via de mail. Zeer snelle reactie terug.
    Voor de eerste keer besteld. Helemaal goed gegaan. CD's inderdaad volgende dag in huis. Keurig verpakt, met zelfs een kaartje 'bedankt voor uw bestelling'.
    Prachtige, realistische opnamen!
  •  
    uit Krabbendijke
    25 maart 2017
    Gemiddelde score: 8.8
    “Prima geholpen”
    Fijn dat je nu ook de tracks kan downloaden.
    Toen er 1 nr. mis ging kreeg ik zo een nieuwe.
    Fijne webwinkel!
  •  
    uit Kruiningen
    23 maart 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Uitstekend bestellen en ontvangen!”
    Al meerdere keren cd's besteld. Duidelijke en overzichtelijke site met leuke aanbiedingen, en een uitstekend snelle bezorging!
  •  
    uit Enschede
    02 februari 2017
    Gemiddelde score: 9.8
    “Gewoon goed en correct”
    Geachte,
    Heb vorige week voor het eerst via de webshop 2 cd's besteld. Snelle verzending, keurig als cadeau verpakt. Persoonlijk contact is ook correct. Er wordt zelfs teruggebeld als telefoon op de voice-mail overgaat.
    Zeer tevreden, echt 5 sterren waard. Aanbevolen !
  •  
    uit S.
    21 januari 2017
    Gemiddelde score: 9.8
    “Fijne site om cd's te bestellen!”
    Heb 3 mooie cd's besteld met actie 15%.
    Handig is dat je via de site een fragment van de nummers van de cd's kan beluisteren om tot een juiste keuze te komen.
    Boven een bepaald bedrag kreeg je nog een verrassingscd. Was leuk verpakt als kado! Ook dit was een mooie cd, geen 'afschepertje' en paste bij mijn overige bestelde cd's qua muziekstijl.
    Ik kreeg keurig een mailtje dat er vertraging bij TNT was en dat de bestelling daardoor een dag later zou komen. Goed geregeld allemaal!
    Al met al een fijne site om cd's te bestellen.
  •  
    uit RIJSSEN
    31 december 2016
    Gemiddelde score: 8.8
    “Goede service!”
    Snelle levering en goede service!
  •  
    uit Rhenen
    03 december 2016
    Gemiddelde score: 9.3
    “Maakt zijn belofte's waar”
    Goede levering. Snelle verzending, Plus een extra kaartje over die extra cd bij een bestelling vanaf €20,00 netjes!!
  •  
    uit Delwijnen
    24 november 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Van harte aanbevolen!”
    Wat een snelle service
    Een nette en goede verzending
    Ik beveel van harte bij andere aan
    Top mensen, bestel met een gerust hart hier uw spullen
  •  
    uit Nieuwkoop
    23 november 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “net dat beetje extra”
    Fijne webshop. Ik bestelde pas 2 cd's waarvan er 1 onverhoopt niet direct leverbaar was. De andere werd gelukkig wel meteen verzonden met daarbij een persoonlijk briefje met excuses.
    Erg leuk dat persoonlijke, hou ik van. Bon voor de appeltaart ook erg leuk! En de cd's worden netjes verpakt. Top.
  •  
    uit Punthorst
    07 november 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Goede service”
    Snelle service!
    We hadden één storende cd, na melding er van bij bestelmuziek.nu hadden we de volgende dag een nieuwe cd in huis, super!
  •  
    uit Scherpenisse
    04 november 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “André Bolier”
    Ik heb nu inmiddels 11 cd's via bestelmuziek.nl gekocht. De slogan "Vandaag besteld, morgen in huis" hebben zij al die keren waargemaakt. Contact over een dubbel bestelde cd verliep ook prima, annuleren was geen probleem.
    De opname kwaliteit is ook steeds prima, minpuntje is een nummer waaraan hoorbaar gesleuteld is aan heb begin van de opname. Zeer aan te bevelen.
  •  
    uit Loppersum
    03 november 2016
    Gemiddelde score: 8.0
    “Dhr.”
    Ik vind de collectie uitstekend en als ik een bestelling plaats dan is aflevering correct.
    Verder vind ik de prijs/kwaliteit erg goed.
  •  
    uit Alblasserdam
    14 oktober 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Goede service!”
    Met het plaatsen van een bestelling(actie 3 halen is 2 betalen) ging het niet helemaal goed. Na contact opgenomen te hebben met bestelmuziek.nu kreeg ik de cd alsnog gratis opgestuurd! Super fijne service!
  •  
    uit Woudenberg
    03 oktober 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Razendsnel”
    CD besteld als cadeau voor mijn moeder. Volgende dag al in huis dus ze kon er meteen van genieten. Mooie heldere website en makkelijk bestellen. Gewoon een fijne webshop met een eigen repertoire.
  •  
    uit Lisse
    28 september 2016
    Gemiddelde score: 8.8
    “Kapot hoesje”
    Ik had een keer 3 cd besteld 2 hoesjes waren kapot.
    Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg de volgende dag al antwoord dat er nieuwe hoesjes opgestuurd zouden worden.
    En idd ik kreeg 2 dagen later de nieuwe hoesjes met 1 extra hoesje als reserve met een excuses kaartje erbij.
    Erg netjes en snel geregeld dus!
  •  
    uit Veenendaal
    22 september 2016
    Gemiddelde score: 9.0
    “Vakwerk”
    Enige weken terug twee cd's besteld, vlot geleverd en een leuk kaartje erbij met veel luisterplezier.
    Zulke dingen doen het goed, en daarbij kwaliteitsopnamen.
    Heb weer een bestelling klaarstaan en heb er alle vertrouwen in dat , dat net zo goed gaat.
  •  
    uit Rotterdam
    21 september 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Eerlijk en betrouwbaar!”
    Had een kortingscodes die niet werkte. Kreeg gewoon het teveel betaalde bedrag teruggestort!
    Leuke acties en mooie CD's! Attent; gratis derde cd bij aankoop van twee andere mooie CD's.
  •  
    uit Twisk
    12 september 2016
    Gemiddelde score: 8.3
    “Zeer correcte en nette verzending”
    Zeer correcte en nette verzending. Ook goede service, heb een keer een cd besteld en er zat een scheur in de hoes, en er werd keurig een nieuwe cd opgestuurd!!
    Kortom, top!!
  •  
    uit Veenendaal
    12 september 2016
    Gemiddelde score: 9.8
    “Professioneel!”
    Bestelmuziek maakt echt waar wat er op de internet site wordt vermeld!
  •  
    uit Werkendam
    07 september 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “helemaal top”
    Echt een super website, van harte aanbevolen.
  •  
    uit Kruinigen
    06 september 2016
    Gemiddelde score: 9.8
    “levering en kwaliteit cd's”
    meerdere bestellingen geplaatst, allemaal TOP!
  •  
    uit Monster
    05 september 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Cd Zondagavond”
    De bestelling werd zeer snel geleverd!
  •  
    uit Nunspeet
    05 september 2016
    Gemiddelde score: 9.5
    “"supersnelle levering"”
    Ruime keus, niet duur en een supersnelle levering.
  •  
    uit IJsselmuiden
    05 september 2016
    Gemiddelde score: 9.0
    “Goede site, prima overzicht”
    Goede site, prima overzicht. Besteld en op werkdag erna in huis.Kun je van op aan!
  •  
    uit Barendrecht
    05 september 2016
    Gemiddelde score: 9.0
    “smaakt naar meer”
    Kies vooral regelmatig voor een cd van bestelmuziek omdat ik de kwaliteit van de opnamen geweldig vind, omdat ik hoge eisen stel aan de opnamen valt bestelmuziek bij mij in de smaak en smaakt het vaak naar meer!
  •  
    uit Nunspeet
    02 september 2016
    Gemiddelde score: 9.5
    “Geweldige site!”
    Bedankt voor de service en de producten die jullie leveren!
504