WinkelwagentjeBekijk / wijzig inhoud
Uw winkelmandje is leeg. Laad maar vol.

Bestel nog € 20,00 extra aan artikelen en je bestelling wordt gratis verzonden.

Reviews

Bij Bestelmuziek.nu vinden wij de mening van onze klanten erg belangrijk. Heeft u een aankoop gedaan bij ons? Geef uw beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze webshop naar een nog hoger niveau te tillen. Alvast hartelijk bedankt voor uw waardering!

Beoordelingen
9.5 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 32 klantbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 25-10-2017
Scoreverdeling
Algemeen
 
 
9.3
Service
 
 
9.6
Verzending
 
 
9.5
Zou u ons aanbevelen
 
 
9.7
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 10 van 32

  •  
    uit Geldermalsen
    25 oktober 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Prima service!”
    Prima service, vlotte duidelijke reactie, snelle verzending. Ze doen wat ze beloven!
  •  
    uit Kootwijkerbroek
    14 oktober 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Ga zo door!!”
    Er was iets fout gegaan,hebben het super snel en perfect opgelost!!Ga zo door!!
  •  
    uit Spijkenisse
    11 oktober 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Prima service!”
    Prima adres waar je vriendelijk en snel wordt geholpen.
  •  
    uit Damwald
    17 juli 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “CD DE ZEE”
    is een prachtige CD geworden

    is een aanwinst voor onze huidige collectie

    als je zelf hebt meegezongen is het mooi dat je dat nu ok kunt horen

    alle partijen waren duidelijk hoorbaar
  •  
    uit Uddel
    05 juni 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Perfect!”
    Voor het eerst een bestelling gedaan en ben zeer tevreden. Had per ongeluk 1 verkeerde cd besteld, dus de volgende dag een mailtje gestuurd met de vraag of ze de cd nog konden omruilen voor de goede. Binnen een half uur een positief antwoord! De verzending was snel, cd's zijn zorgvuldig verpakt. Leuk ook dat je vrijwel nooit verzendkosten hoeft te betalen (je zit immers al snel boven 20 euro, en anders is het nog maar 1,95). Jullie zien mij zeker terug!
  •  
    uit Zeewolde
    18 april 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Doen wat er beloofd wordt...”
    Doen wat er beloofd wordt, door de juiste producten op de afgesproken datum te laten afleveren.
  •  
    uit Ederveen
    04 april 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Perfect geholpen”
    Een paar vragen gesteld via de mail. Zeer snelle reactie terug.
    Voor de eerste keer besteld. Helemaal goed gegaan. CD's inderdaad volgende dag in huis. Keurig verpakt, met zelfs een kaartje 'bedankt voor uw bestelling'.
    Prachtige, realistische opnamen!
  •  
    uit Krabbendijke
    25 maart 2017
    Gemiddelde score: 8.8
    “Prima geholpen”
    Fijn dat je nu ook de tracks kan downloaden.
    Toen er 1 nr. mis ging kreeg ik zo een nieuwe.
    Fijne webwinkel!
  •  
    uit Kruiningen
    23 maart 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Uitstekend bestellen en ontvangen!”
    Al meerdere keren cd's besteld. Duidelijke en overzichtelijke site met leuke aanbiedingen, en een uitstekend snelle bezorging!
  •  
    uit Enschede
    02 februari 2017
    Gemiddelde score: 9.8
    “Gewoon goed en correct”
    Geachte,
    Heb vorige week voor het eerst via de webshop 2 cd's besteld. Snelle verzending, keurig als cadeau verpakt. Persoonlijk contact is ook correct. Er wordt zelfs teruggebeld als telefoon op de voice-mail overgaat.
    Zeer tevreden, echt 5 sterren waard. Aanbevolen !
504
 

Beste bezoeker,

Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciƫle activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.

Bestelmuziek.nu