WinkelwagentjeBekijk / wijzig inhoud
Uw winkelmandje is leeg. Laad maar vol.

Bestel nog € 20,00 extra aan artikelen en je bestelling wordt gratis verzonden.

Reviews

Bij Bestelmuziek.nu vinden wij de mening van onze klanten erg belangrijk. Heeft u een aankoop gedaan bij ons? Geef uw beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze webshop naar een nog hoger niveau te tillen. Alvast hartelijk bedankt voor uw waardering!

Beoordelingen
9.5 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 37 klantbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 28-05-2018
Scoreverdeling
Algemeen
 
 
9.3
Service
 
 
9.6
Verzending
 
 
9.5
Zou u ons aanbevelen
 
 
9.7
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 37 van 37

  •  
    uit Rhenne
    28 mei 2018
    Gemiddelde score: 10.0
    “Fijne webwinkel!!”
    Fijne webwinkel met goede service! Bedankt mensen van Bestelmuziek voor de leuke attentie met de moederdag bestelling!!
  •  
    uit Leiderdorp
    26 februari 2018
    Gemiddelde score: 9.3
    “Heel goede service”
    Heel goede service, snelle levering. Zelfs de actie CD werd nog nagestuurd! Hartelijk dank daarvoor!
  •  
    uit Leusden
    25 januari 2018
    Gemiddelde score: 10.0
    “zeer goede service”
    Duidelijke site, leuke acties en snelle levering.
    Prima ervaring met bestelling.
    Het persoonlijk contact middels mail of kaartje vind ik helemaal top, dankjewel!
  •  
    uit Barneveld
    13 december 2017
    Gemiddelde score: 9.8
    “Hele goede service”
    Een hele goede service, met mooie cd's.
  •  
    uit Nieuw-Lekkerland
    30 november 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Heel goed!!”
    Snelle levering, leuke acties en goed aanbod! Heel leuk om hier je cd's te bestellen! Ga zo door!!
  •  
    uit Geldermalsen
    25 oktober 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Prima service!”
    Prima service, vlotte duidelijke reactie, snelle verzending. Ze doen wat ze beloven!
  •  
    uit Kootwijkerbroek
    14 oktober 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Ga zo door!!”
    Er was iets fout gegaan,hebben het super snel en perfect opgelost!!Ga zo door!!
  •  
    uit Spijkenisse
    11 oktober 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Prima service!”
    Prima adres waar je vriendelijk en snel wordt geholpen.
  •  
    uit Damwald
    17 juli 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “CD DE ZEE”
    is een prachtige CD geworden

    is een aanwinst voor onze huidige collectie

    als je zelf hebt meegezongen is het mooi dat je dat nu ok kunt horen

    alle partijen waren duidelijk hoorbaar
  •  
    uit Uddel
    05 juni 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Perfect!”
    Voor het eerst een bestelling gedaan en ben zeer tevreden. Had per ongeluk 1 verkeerde cd besteld, dus de volgende dag een mailtje gestuurd met de vraag of ze de cd nog konden omruilen voor de goede. Binnen een half uur een positief antwoord! De verzending was snel, cd's zijn zorgvuldig verpakt. Leuk ook dat je vrijwel nooit verzendkosten hoeft te betalen (je zit immers al snel boven 20 euro, en anders is het nog maar 1,95). Jullie zien mij zeker terug!
  •  
    uit Zeewolde
    18 april 2017
    Gemiddelde score: 10.0
    “Doen wat er beloofd wordt...”
    Doen wat er beloofd wordt, door de juiste producten op de afgesproken datum te laten afleveren.
  •  
    uit Ederveen
    04 april 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Perfect geholpen”
    Een paar vragen gesteld via de mail. Zeer snelle reactie terug.
    Voor de eerste keer besteld. Helemaal goed gegaan. CD's inderdaad volgende dag in huis. Keurig verpakt, met zelfs een kaartje 'bedankt voor uw bestelling'.
    Prachtige, realistische opnamen!
  •  
    uit Krabbendijke
    25 maart 2017
    Gemiddelde score: 8.8
    “Prima geholpen”
    Fijn dat je nu ook de tracks kan downloaden.
    Toen er 1 nr. mis ging kreeg ik zo een nieuwe.
    Fijne webwinkel!
  •  
    uit Kruiningen
    23 maart 2017
    Gemiddelde score: 9.5
    “Uitstekend bestellen en ontvangen!”
    Al meerdere keren cd's besteld. Duidelijke en overzichtelijke site met leuke aanbiedingen, en een uitstekend snelle bezorging!
  •  
    uit Enschede
    02 februari 2017
    Gemiddelde score: 9.8
    “Gewoon goed en correct”
    Geachte,
    Heb vorige week voor het eerst via de webshop 2 cd's besteld. Snelle verzending, keurig als cadeau verpakt. Persoonlijk contact is ook correct. Er wordt zelfs teruggebeld als telefoon op de voice-mail overgaat.
    Zeer tevreden, echt 5 sterren waard. Aanbevolen !
  •  
    uit S.
    21 januari 2017
    Gemiddelde score: 9.8
    “Fijne site om cd's te bestellen!”
    Heb 3 mooie cd's besteld met actie 15%.
    Handig is dat je via de site een fragment van de nummers van de cd's kan beluisteren om tot een juiste keuze te komen.
    Boven een bepaald bedrag kreeg je nog een verrassingscd. Was leuk verpakt als kado! Ook dit was een mooie cd, geen 'afschepertje' en paste bij mijn overige bestelde cd's qua muziekstijl.
    Ik kreeg keurig een mailtje dat er vertraging bij TNT was en dat de bestelling daardoor een dag later zou komen. Goed geregeld allemaal!
    Al met al een fijne site om cd's te bestellen.
  •  
    uit RIJSSEN
    31 december 2016
    Gemiddelde score: 8.8
    “Goede service!”
    Snelle levering en goede service!
  •  
    uit Rhenen
    03 december 2016
    Gemiddelde score: 9.3
    “Maakt zijn belofte's waar”
    Goede levering. Snelle verzending, Plus een extra kaartje over die extra cd bij een bestelling vanaf €20,00 netjes!!
  •  
    uit Delwijnen
    24 november 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Van harte aanbevolen!”
    Wat een snelle service
    Een nette en goede verzending
    Ik beveel van harte bij andere aan
    Top mensen, bestel met een gerust hart hier uw spullen
  •  
    uit Nieuwkoop
    23 november 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “net dat beetje extra”
    Fijne webshop. Ik bestelde pas 2 cd's waarvan er 1 onverhoopt niet direct leverbaar was. De andere werd gelukkig wel meteen verzonden met daarbij een persoonlijk briefje met excuses.
    Erg leuk dat persoonlijke, hou ik van. Bon voor de appeltaart ook erg leuk! En de cd's worden netjes verpakt. Top.
  •  
    uit Punthorst
    07 november 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Goede service”
    Snelle service!
    We hadden één storende cd, na melding er van bij bestelmuziek.nu hadden we de volgende dag een nieuwe cd in huis, super!
  •  
    uit Scherpenisse
    04 november 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “André Bolier”
    Ik heb nu inmiddels 11 cd's via bestelmuziek.nl gekocht. De slogan "Vandaag besteld, morgen in huis" hebben zij al die keren waargemaakt. Contact over een dubbel bestelde cd verliep ook prima, annuleren was geen probleem.
    De opname kwaliteit is ook steeds prima, minpuntje is een nummer waaraan hoorbaar gesleuteld is aan heb begin van de opname. Zeer aan te bevelen.
  •  
    uit Loppersum
    03 november 2016
    Gemiddelde score: 8.0
    “Dhr.”
    Ik vind de collectie uitstekend en als ik een bestelling plaats dan is aflevering correct.
    Verder vind ik de prijs/kwaliteit erg goed.
  •  
    uit Alblasserdam
    14 oktober 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Goede service!”
    Met het plaatsen van een bestelling(actie 3 halen is 2 betalen) ging het niet helemaal goed. Na contact opgenomen te hebben met bestelmuziek.nu kreeg ik de cd alsnog gratis opgestuurd! Super fijne service!
  •  
    uit Woudenberg
    03 oktober 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Razendsnel”
    CD besteld als cadeau voor mijn moeder. Volgende dag al in huis dus ze kon er meteen van genieten. Mooie heldere website en makkelijk bestellen. Gewoon een fijne webshop met een eigen repertoire.
  •  
    uit Lisse
    28 september 2016
    Gemiddelde score: 8.8
    “Kapot hoesje”
    Ik had een keer 3 cd besteld 2 hoesjes waren kapot.
    Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg de volgende dag al antwoord dat er nieuwe hoesjes opgestuurd zouden worden.
    En idd ik kreeg 2 dagen later de nieuwe hoesjes met 1 extra hoesje als reserve met een excuses kaartje erbij.
    Erg netjes en snel geregeld dus!
  •  
    uit Veenendaal
    22 september 2016
    Gemiddelde score: 9.0
    “Vakwerk”
    Enige weken terug twee cd's besteld, vlot geleverd en een leuk kaartje erbij met veel luisterplezier.
    Zulke dingen doen het goed, en daarbij kwaliteitsopnamen.
    Heb weer een bestelling klaarstaan en heb er alle vertrouwen in dat , dat net zo goed gaat.
  •  
    uit Rotterdam
    21 september 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Eerlijk en betrouwbaar!”
    Had een kortingscodes die niet werkte. Kreeg gewoon het teveel betaalde bedrag teruggestort!
    Leuke acties en mooie CD's! Attent; gratis derde cd bij aankoop van twee andere mooie CD's.
  •  
    uit Twisk
    12 september 2016
    Gemiddelde score: 8.3
    “Zeer correcte en nette verzending”
    Zeer correcte en nette verzending. Ook goede service, heb een keer een cd besteld en er zat een scheur in de hoes, en er werd keurig een nieuwe cd opgestuurd!!
    Kortom, top!!
  •  
    uit Veenendaal
    12 september 2016
    Gemiddelde score: 9.8
    “Professioneel!”
    Bestelmuziek maakt echt waar wat er op de internet site wordt vermeld!
  •  
    uit Werkendam
    07 september 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “helemaal top”
    Echt een super website, van harte aanbevolen.
  •  
    uit Kruinigen
    06 september 2016
    Gemiddelde score: 9.8
    “levering en kwaliteit cd's”
    meerdere bestellingen geplaatst, allemaal TOP!
  •  
    uit Monster
    05 september 2016
    Gemiddelde score: 10.0
    “Cd Zondagavond”
    De bestelling werd zeer snel geleverd!
  •  
    uit Nunspeet
    05 september 2016
    Gemiddelde score: 9.5
    “"supersnelle levering"”
    Ruime keus, niet duur en een supersnelle levering.
  •  
    uit IJsselmuiden
    05 september 2016
    Gemiddelde score: 9.0
    “Goede site, prima overzicht”
    Goede site, prima overzicht. Besteld en op werkdag erna in huis.Kun je van op aan!
  •  
    uit Barendrecht
    05 september 2016
    Gemiddelde score: 9.0
    “smaakt naar meer”
    Kies vooral regelmatig voor een cd van bestelmuziek omdat ik de kwaliteit van de opnamen geweldig vind, omdat ik hoge eisen stel aan de opnamen valt bestelmuziek bij mij in de smaak en smaakt het vaak naar meer!
  •  
    uit Nunspeet
    02 september 2016
    Gemiddelde score: 9.5
    “Geweldige site!”
    Bedankt voor de service en de producten die jullie leveren!
504