WinkelwagentjeBekijk / wijzig inhoud
Uw winkelmandje is leeg. Laad maar vol.

Bestel nog € 20,00 extra aan artikelen en je bestelling wordt gratis verzonden.

Muziekoverzicht

Privacy beleid

Privacy beleid

Bestelmuziek.nu, gevestigd aan Vreeweg 13e, 8071 SJ  Nunspeet, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Bestelmuziek.nu
Bezoekadres (uitsluitend op afspraak)
Bestelmuziek.nu
Vreeweg 13e
8071 SJ  Nunspeet
Telefoon 0341 – 745238

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bestelmuziek.nu verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op
  • deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Lijst met contactgegevens van de klant via een app
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via klantenservice@bestelmuziek.nu, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Bestelmuziek.nu verwerkt jouw persoonsgegevens op de volgend grondslagen:

  • toestemming
  • noodzakelijk voor de uitvoering van de opdracht
  • wettelijke verplichting
  • gerechtvaardigde belangen

voor de volgende doelen:

  • het afhandelen van je betaling
  • verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te
  • kunnen voeren
  • je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Bestelmuziek.nu analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te
  • verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Bestelmuziek.nu verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Bestelmuziek.nu neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om
besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bestelmuziek.nu) tussen zit. Bestelmuziek.nu gebruikt dergelijke computerprogramma’s of -systemen niet.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bestelmuziek.nu bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende
bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Welke gegevens

Bewaartermijn Reden
Namen, adressen en e-mailadressen van klanten 7 jaar De belastingdienst vraagt om factureren 7 jaar te bewaren

IP adressen bij online akkoord gaan met een offerte of het sluiten van een verwerkingsovereenkomst.

7 jaar Aan kunnen tonen dat je akkoord bent gegaan met de offerte

Internetbrowser en apparaat type bij online akkoord gaan met een offerte of het sluiten van een verwerkingsovereenkomst.

7 jaar Aan kunnen tonen dat je akkoord bent gegaan met de offerte

E-mailadressen en voornamen van abonnees op de nieuwsbrief

Zolang je geabonneerd bent Om je te kunnen mailen

E-mailadressen en voornamen van voormalige abonnees

Als je je hebt afgemeld verwijderen we je gegevens na 6 maanden, tenzij je vraagt om je gegevens eerder te verwijderen

Mogelijkheid van remarketing
Gegevens van Google Analytics 14 maanden Optimaliseren van de website

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Bestelmuziek.nu deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een

eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau

van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bestelmuziek.nu blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Bestelmuziek.nu jouw

persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.


Amerikaanse bedrijven waar we mee werken zijn gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield.

 

Naam Waar Doel Welke gegevens
MailChimp USA Nieuwsbrieven sturen E-mailadres, voornaam, over welke onderwerpen je nieuwsbrieven wilt ontvangen.
Rabobank OmniKassa Nederland Online betalingen Naam en andere factuurgegevens
Wielink Websolutions Nederland Webhosting, contactformulieren en e-mails Alles wat je invult op een contactformulier, IP-adres
       

 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bestelmuziek.nu gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in debrowser van je computer, tablet of smartphone. Bestelmuziek.nu gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-enwat- doe-ik-ermee/


Analytics

Net als veel andere websites gebruiken wij Google Analytics. Als je niet wilt dat je in de statistieken van onze website of van andere websites zichtbaar bent, dan kun je Add on in je browser plaatsen waardoor je niet meer gevolgd kunt worden. Deze Add on kun je hier aan je browser toevoegen. Meer over het privacy beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Uitgaande links en affiliate links

Net als iedere website heeft deze website uitgaande links. Soms ook affiliatelinks. Bestelmuziek.nu is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de content van websites waar die uitgaande links naartoe leiden.

Reacties

Als je een reactie achterlaat op deze site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook je IP-adres en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je die gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je Gravatarfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Contactformulieren

Als je op deze website een bericht verstuurt via een contactformulier dan bewaar het systeem de inhoud van het bericht, je IP-adres, de verzendtijd en je browsergegevens. Wij bewaren deze gegevens ten hoogste een jaar en meestal korter. Gegevens die je via een contactformulier verstuurt gebruiken we niet voor marketing, tenzij je actief aanvinkt dat je onze tips wilt ontvangen.

Betaalformulieren

Onze betaalformulieren bewaren de antwoorden op je vragen en de datum. De rest van de betaling vindt plaats bij betalingsprovider Rabo OmniKassa. Hier vind je het privacy beleid van Rabo OmniKassa.

Gegevens die je via betaalformulieren verstuurt gebruiken we niet voor marketing, tenzij je actief aanvinkt dat je onze tips wilt ontvangen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bestelmuziek.nu en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar klantenservice@bestelmuziek.nu.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Bestelmuziek.nu wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bestelmuziek.nu neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via klantenservice@bestelmuziek.nu

Privacy beleid was last modified: mei 22nd, 2018 by Arend-Jan Wielink

208
 

Beste bezoeker,

Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.

Bestelmuziek.nu